Opfrisdag
Preventieadviseur

Als gediplomeerd Preventieadviseur voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW®) moet u gecertificeerd blijven om adviezen te kunnen geven en om certificaten te mogen uitreiken. Met deze opfrisdag brengt u uw basiskennis, met betrekking tot de woningeisen en (het gebruik van) de Beveiligingsrichtlijn & Productenlijst, weer op niveau.

U wordt ook weer voorzien van nieuw PKVW® materiaal en uw diploma wordt weer voor 2 jaar verlengd. Deze cursusdag is verplicht gesteld om uw erkenning als PKVW®-er te continueren. Het CCV registreert de deelname aan de opfrisdagen en maakt hiervan een aantekening in uw dossier.

 

Inhoud van de training

Tijdens deze zeer praktijkgerichte dag komen o.a. aan bod:

  • De laatste wijzigingen van de eisen op woning-, complex- en omgevingsniveau uit de handboeken Politiekeurmerk Veilig Wonen® bestaande bouw.
  • De nieuwste ontwikkelingen en toepassingen van het hang- en sluitwerk dat mag worden toegepast t.b.v. het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.
  • De nieuwste publicaties als 'Productenlijst Bestaande bouw', 'Het ABC van Veilig Wonen' en 'Wijzer met Goede Beveiliging'.
  • Hercertificatie op woningniveau op basis van oude en nieuwe productenlijsten.
  • 10 praktijksituaties (casussen) over de bereikbaarheid van gevelelementen.
  • 4 uitgebreide casussen: per soort gevelelement (hout,metaal en kunststof) een belangrijke situatie uit de dagelijkse praktijk.

Locaties

Almere, Barneveld, Geldermalsen, Gouda, Nuenen, Nuth, Tilburg en Zwolle.

Duur van de training
1 dag van 8.00 - 16.00 uur

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren