Basisopleiding Centralist Alarmcentrale (BoCA)

De Basisopleiding Centralist Alarmcentrale (BoCA) is bestemd voor (nieuwe) PAC-medewerkers en medewerkers van Bedrijfsalarmcentrales (BAC's). PAC-medewerkers die uitsluitend alarmcentralewerkzaamheden verrichten, voldoen na het behalen van het certificaat BoCA aan de wettelijke eis van vakbekwaamheid.

De wijze van studeren

De opleiding is een combinatie van afstandsonderwijs, contactonderwijs en praktijkleren (blended learning). Het theoriegedeelte van de opleiding bestudeert u thuis aan de hand van het cursusboek en onze elektronische leeromgeving, It's Learning. Het mondelinge gedeelte van de opleiding bestaat uit vijf begeleidingsdagen (1 dag per drie weken) die plaats vinden in het praktijkcentrum van MINERVA te Almere. Tijdens deze dagen wordt de lesstof praktisch toegelicht en vinden er praktijktrainingen plaats. De praktijkopdrachten (portfolio) werkt u uit binnen het leerbedrijf. De opleiding duurt gemiddeld vijf maanden.

Studiegids aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over de opleiding BoCA? Of over één van onze andere opleidingen, trainingen of cursussen? Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids aan.

Minerva studiegids aanvragen

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren