Vakopleiding Centralist Alarmcentrale (VoCA)

De door MINERVA verzorgde Vakopleiding Centralist Alarmcentrale (VoCA) is een opleiding die, door een combinatie van ervaring en deskundige inzet van docenten, van hoge kwaliteit is. Daarnaast volgt MINERVA de snelle ontwikkelingen in de beveiligingsbranche op de voet. De opleiding is dan ook zorgvuldig afgestemd op de praktijk.

De Vakopleiding Centralist Alarmcentrale (VoCA) gaat dieper in op de onderwerpen die tijdens de Basisopleiding Centralist Alarmcentrale (BoCA) behandeld zijn. Naast deze verdiepingsonderwerpen komen ook nieuwe onderwerpen aan bod zoals criminaliteit, invoer en beheer van klantgegevens, kwaliteitsmanagement en ethiek.

Wijze van studeren

De opleiding is een gecombineerde schriftelijke/mondelinge opleiding. Het theoriegedeelte van de opleiding bestudeert u thuis aan de hand van het theorieboek. Het mondelinge gedeelte van de opleiding bestaat uit vijf begeleidingsdagen (1 dag per vier weken) die plaats vinden in het praktijkcentrum van MINERVA te Almere. De praktijkopdrachten (portfolio) werkt u uit binnen het leerbedrijf. De opleiding duurt gemiddeld vijf maanden.

Studiegids aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over de opleiding VoCA? Of over één van onze andere opleidingen, trainingen of cursussen? Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids aan.

Minerva studiegids aanvragen

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren